Valentijn

Ja, Valentijn. Je wilt iets leuks doen met je lover of voor de single lady’s onder ons gezellig iets met je vriendin.

First things first: Waar komt Valentijn eigenlijk vandaan? Check hier de Historische achtergrond van Valentijn. Best interessant.

flower box

Als je van bloemen houd is dit heel leuk om te geven en om te krijgen. Klik hier om deze prachtige box te bestellen!

flower box

 

schaatsen

Ga schaatsen bij een schaatsbaan bij jullie in de buurt.

schaatsen

 

Rozenblaadjes in bed

Bestrooi de weg naar de slaapkamer en naar je bed met de roze of rode bloemblaadjes van rozen. Leg een mooi cadeautje op bed het neer en steek kaarsjes aan. Super romantic. And don’t forget, CHAMPAGNE.

romantic

 

Ontbijt op bed

Dit is natuurlijk een must voor je liefje. Klik hier voor een lekker ontbijtje voor Valentijn.

Liefde is...

 

Message in a bottle

Ik kwam dit tegen op internet. Hoe schattig is het als je dit krijgt!

i love you

 

Lets bake

Dit vind ik zelf ook wel heel erg leuk. Je hoeft natuurlijk niet perse de deur uit. Bak een lekkere taart, zet leuke muziek op en have some quality time. Ik zou dan dus een Red Velvet cake maken. Dit is mijn favo.

red velvet

make some dinner

Op deze site staan heerlijke recepten die je kunt maken voor je liefje.

nutella pizza

movie time

Als jullie allebei lekker je buikjes vol hebben is het tijd voor een heerlijke romantische film. Ik bedoel, dat vinden wij vrouwen leuk om naar te kijken. Althans, de meeste dan.

The Notebook is natuurlijk een hele mooie film. Ik heb deze film al ongeveer 10 keer bekeken als het niet meer is.

The Vow

Paige (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum) zijn pas getrouwd stel als ze een auto-ongeluk krijgen, waardoor Paige in een coma raakt. Wanneer Paige met geheugenverlies uit haar coma ontwaakt, is Leo een vreemde voor haar. Leo is echter vastbesloten om haar liefde terug te winnen. Trust me, deze film wil je ook echt zien.

 

Letters to Juliet

De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude “letter to Juliet”, een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen…

No Strings Attached

Adam (Kutcher) en Emma (Portman) spreken na wat omzwervingen af geen relatie te hebben maar wel regelmatig de liefde te bedrijven zonder verplichtingen over en weer (no strings attached). Ze gaan echter steeds meer voor elkaar voelen. Dat was niet wat ze hadden afgesproken en daarom lassen ze een rustperiode in waarin ze allebei ten minste met één ander naar bed moeten gaan. Op dat moment bedenkt Emma zich, die totaal niet van vaste dingen houdt en niet van relaties en romantische zaken die je van tevoren al kan uitstippelen. Ze begrijpt opeens dat ze van Adam houdt en gaat naar hem toe.

Crazy Stupid Love

Als Cal Weaver (Steve Carell) erachter komt dat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) is vreemdgegaan en wil scheiden, stort zijn ‘perfecte’ leventje als een kaartenhuis in elkaar. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en alleen aan de bar, totdat player Jacob Palmer (Ryan Gosling) hem onder zijn hoede neemt. Om hem te helpen over zijn liefdesverdriet heen te komen, introduceert Jacob Cal in de wereld van vrijgezelle vrouwen, stoere drankjes, en een nieuwe kledingstijl die niet bij de degelijke warenhuizen te vinden is. Ondertussen worstelen zijn kids met hun eigen liefdesperikelen en komt Cal erachter dat je je looks wel een make-over kan geven, maar je hart niet…

P.S. Zet je telefoontje lekker op vliegtuigstand.

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: