Shopping issue – Steve Madden

Oke, i’ve got an issue.

Steve Madden heeft sale en van wat ik op internet lees zijn ze helaas failliet. Misschien dat ze nog een doorstart maken.

Anyhow, ik heb een paar hakken al een tijdje op het oog. Mijn andere Steve Madden hakken waar ik een blogpost over schreef (lees hm hier) heb ik gekocht toen ze niet in de sale waren. Ik heb er wel 3 maandjes over nagedacht omdat het veel geld is voor een schoen die ik hoogst waarschijnlijk een paar keer zou aantrekken en ik alleen zou gaan bewonderen hoe mooi ze in mijn kast staan. Uiteindelijk €160,- (!) voor betaald en ik zei toen al straks zijn ze voor de helft in de sale. En jawel jawel verassing, ook deze zijn nu voor de helft. Goed balen.

Dingen die in de sale zijn doen iets met me. Ben ik de enige met deze issue?! Ik word zo gierig en praat mezelf dus aan van oké sale, je kan het hierna niet meer kopen. Dit is je laatste kans. Just do it. If you can’t stop thinking about it, buy it. Ik heb namelijk wel vaker gehad dat ik iets niet gekocht had en achteraf spijt had.

Nu, op dit moment, heb ik 3 hakken in mijn shoppingbag voor bijna hetzelfde geld wat ik voor 1 paar hakken betaald heb. Het is natuurlijk overdreven om in 1 keer 3 paar hakken te kopen die ik totaal niet nodig heb. Maarja, geen vrouw heeft genoeg kleding of schoenen.

Ondertussen was ik natuurlijk weer aan het kijken bij de Wehkamp en ben ik uiteraard nog meer tegen gekomen.

Dit zijn ze:

STEVE MADDEN LADEE SUÈDE ENKELLAARZEN 10 CM van €119,99 nu voor €60,-

Deze staan op nummer 1. Ze zijn ook in nude kleur.

Steve Madden shopping issue

Steve Madden Slithur leren sandalettes 11 cm van €119,99 voor €60

Deze vind ik op de foto niet echt mooi, maar ik heb ze bij een paar bloggers gezien en aan je voet staan ze echt heel mooi. Of dit ook lekker bij je tenen zit vraag ik me af.

Steve Madden shopping issue
Steve Madden President leren sandalettes 11 cm van €99,99 voor €50,-

Ik heb al zo een soort hak, maar van van leer en niet suède. Het paar dat ik al heb kan ik alleen niet lang oplopen omdat de rits bij me enkels snijd. Misschien dat deze schatjes lekkerder zitten.

Steve Madden shopping issue

Steve Madden suède sandalettes 12cm  van €129,99 voor €65,-

Ik vind dit model van de schoen gewoon mooi, en ik vind de franjes heel erg leuk.

Steve Madden shopping issue

Steve Madden suède sandalette 11 cm van €119,99 voor €60,-

Dit is een beetje een twijfel geval, ik denk dat deze hakken snel ordinair kunnen worden. Maarja, het ligt er natuurlijk aan wat je erbij aantrekt.

Steve Madden shopping issue

Steve Madden Gorgeous suède overknee laarzen 9,5 cm van €119,99 voor €60,-

Dit is ook weer zo’n twijfel gevalletje. Ik ben nog steeds wel op zoek naar mooie hoge laarzen alleen twijfel ik aan het model van de schoen. Steve Madden shopping issue

Welke schoenen vinden jullie het leukst? Laat het even weten in een comment!

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: