Photo Diary week 1, 2 & 3 April

hi !

Ik ben eventjes afwezig geweest omdat ik het druk had met werk. In de tussentijd ben ik het huis uitgegaan. Mijn lieftallige dorpje Opperdoes heb ik nu officieel verlaten. Ik ben weer terug in Zaandam. Ook weer heel dichtbij mijn oude huis. Westerwatering it is!

Nu heb ik een nieuw bijbaantje bij de Zaanse Schans in de bediening. Ik heb het er erg naar me zin en ik heb leuke collega’s. Ook ben ik deze week aangenomen bij ColorCrew als Beauty Promoter en 30 April is al mijn eerste werkdag. En voor de rest ben ik druk bezig met fotoshoot en andere make-up opdrachten! Druk druk druk.

Dus mijnĀ excuses dat ik even niks gepost heb!

Hierbij dus een photo diary van 3 weken.

Enjoy! X

 

Mijn quote van de week:

photo diary

Mijn ‘dieet’ is helemaal slecht gegaan afgelopen 2 weken. Ik heb geprobeerd nog te sporten maar ik kon me er weer echt niet toezetten. Ik kon de nieuwe Mcflurry gewoon niet weerstaan.

photo diary

Chocky moest ‘gekraakt’ worden. Net zoals dat mensen soms vast zitten in hun rug is dit bij paarden ook zo. Hier staat hij er heel zielig bij. Helemaal verdoofd.

photo diary

Hier een kort filmpje. Het ziet er zielig uit maar dat is het natuurlijk niet.

Ook Tucker had wat problemen met zijn voetjes. Althans, dat dacht moeders maar uiteindelijk is onze ouwe opa van 19 nog helemaal gezond.

photo diary

Throwback! Op deze foto was ik 11 jaar oud. Alweer 11 jaar geleden…

photo diary

Gezellig gegourmet met de lady’s.

photo diaryphoto diaryphoto diary

Ook mijn eerste hardstyle feestje gehad. Qapital. Ik kan je vertellen dit was mijn eerste en mijn laatste hardstyle feest. De muziek ging van kwaad tot erger hoe later het werd. Niet. Te. Doen. Maar toch leuk om een keer meegemaakt te hebben.

photo diary

Natuurlijk weer op Chock gereden in het zonnetje.

photo diary

Mijn vriendin is jarig geweest dus we gingen een leren jasje halen bij de Zara voor haar verjaardag. Ik kwam weer eens iets tegen. Deze hakken waren heel toevallig in de sale en heel toevallig ook nog is in mijn maat. Maar, ik ben verstandig geweest en ik heb ze niet gekocht and i regret it.

photo diary

Dus besloot ik mezelf te trakteren op een ijskoffie van Starbucks.

photo diary

Britta was jarig dus we hebben lekker gegeten bij de Wonders in Zaandam.

photo diary

photo diary

Het was me weer een avondje, ik heb geprobeerd mijn drankjes weer te tellen en dit is weer eens mislukt. Dus zaterdag avond lagen we brak op de bank.

photo diary

Samen met de chihuahua van mijn vriendin: Willem.

photo diary\

Niet te vergeten: mijn nageltjes.

photo diary

Ja, het is niet super veel maar ik heb het heel druk gehad. Ik heb afgelopen dagen alles verhuisd, kasten in elkaar gezet. Alles is weer in orde dus tijd om weer volop naar de sportschool te gaan en natuurlijk weer 3 keer in de week de bloggen.

 

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: