Photo Diary Februari week 3

Hi !

Ik heb mijn website veranderd, hier en daar moet ik nog de puntjes op de I zetten. Alle tips zijn welkom!

Mijn quote van de maand.

quote

Afgelopen weekend voetbalde ik met mijn paard. Of tenminste ik deed een poging tot. Chock vond het maar raar en snapte er niets van.

Chocky quarter horse

Sushi lunch in Hoorn bij Oika. Eerst vond ik de sushi bij hun niet zo heel denderend, maar ze zijn nu echt verbeterd!

sushi hoorn oika

Ik was natuurlijk op stal en ik ging even helpen de paarden naar binnen te halen. Kwam ik onderweg Ronald tegen (2 jaar oud) die ook eventjes aan het helpen was de paarden binnen halen.

Mijn vader was jarig vrijdag, dus we zijn uit eten geweest bij restaurant Het Kerkje in Andijk. Ik was er al een aantal keer geweest toen het nog Meijers heetten die inmiddels verhuisd zijn naar Medemblik.

Voor wie cuisine wilt eten voor een hele redelijke prijs raad ik u allen aan hier een hapje te gaan eten. En voor de mensen die alles lusten, raad ik ook aan voor het verassingsemenu te gaan!

Hier een paar foto’s van het eten. Ik weet niet precies meer wat alles was.

Als eerst kregen we macarons, maar niet zomaar macarons. Er zat als ik het me goed herinner paling bij en ik proefde nog veel meer. Echt een explosie van smaken.

Misschien denk je nu gadver macarons en paling?? Maar believe me het was super lekker.

het kerkje

De Amuse. Heel fris en zacht.

het kerkje

Lams gerecht.

het kerkje

En als hoofdgerecht vis. We hadden ook nog een heel apart toetje, maar ik ben vergeten een foto te maken.

Ik raad aan gewoon een keer hier te gaan eten om het zelf te beleven. Alleen het gebouw opzich al is een hele beleving!

het kerkje

Ok, hai! Ik ben een drankje gaan doen met een vriendin bij een vriendin in Hoorn. We zouden gewoon gezellig bankghangen met een aantal lekkere wijntjes, maar we zijn toch even Hoorn in gegaan. (Wat voor mij de eerste keer was) en nee ik raad Hoorn niet aan om te gaan stappen.

esmeetje

Ik heb met mijn moeder de hele garage opgeruimd, en ik kwam deze foto met mijn moeder en zus uit de oude doos letterlijk tegen. Ik was hier 11 jaar oud. Wou dit gewoon eventjes met jullie delen tussendoor oké.

blondjes

Deze week wil ik het sporten weer gaan oppakken. Ik heb de afgelopen 2 maanden niet meer geweest. Super zonde want ik was echt heel goed bezig. Maar ik ben vanaf deze week echt van plan me er weer op te focussen.

sport

Selfie via snapchat

selfie

Omdat ik vrijdag zo luxe gegeten had, en nu zondag avond lekker met een heerlijke kater deze blogpost aan het schrijven ben vond ik dat ik deze pizza echt vet verdiend had. Dat ik hm bestelde had ik er echt trek ik maar eigenlijk viel ‘ie echt vet tegen.

pizza and netflix

And for now, Netflix and chill.

P.S. Je hebt zojuist 469 woorden gelezen, vond je het leuk? Laat dan even een comment achter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: