Photo Diary Februari week 1 & 2

Als eerst: Ik ben van plan 3 vaste dagen te gaan bloggen.

Op maandag standaard een Photo Diary, woensdag en vrijdag verschillende dingen. Het zal natuurlijk allemaal te maken hebben met Fashion & Beauty.

Ik heb weer 2 drukke en inspirerende weken achter de rug. Veel leuke reacties gehad en een aantal aanvragen voor fotoshoots.

amstelveen

Ik ben een hapje gaan eten met vriendinnen in Amstelveen. Natuurlijk even bij de Zara geweest en wonder boven wonder heb ik niks mee genomen. Het was het gewoon allemaal nét niet ofzo.

Ik heb wel lekker gegeten. Een broodje met kip kerrie, taugee, champignons en nog wat groente. Delicious. En natuurlijk mijn heerlijke Latte niet te vergeten.

Amstelveen food diner coffee latte Amstelveen food diner coffee latte

amsterdam

Yess we zijn weer even Amsterdam in geweest. Lekker gegeten bij de Bijenkorf voor de rest geen bijzondere aankopen gedaan. Wél enorm geïnspireerd geraakt van alle prachtige designer kleding bij de Bijenkorf. Wauw ik kijk elke keer weer mijn ogen uit.

friends amsterdam food leather jack leren has kleding designer

Heerlijk gewokt met garnalen en groente. En een gezonde vitamine bom met mint en meloen.

friends amsterdam food leather jack leren has kleding designer

Ik zag zoveel moois, al die stoffen, designs, echt wauw gewoon. Ik liep als een klein blij meisje in de rondte door alleen al te kijken.

friends amsterdam food leather jack leren has kleding designer

Ik ben dus ookal een tijdje op zoek naar een mooie nieuwe leren jas. Toen kwam ik deze tegen in de SALE. Dus ik werd eventjes heel gelukkig van binnen maar helaas was de jas iets te klein en er was geen andere maat meer. Niet meant to be dus. Het is van het merk Maje, ik kende het zelf nog niet. Het leer en de uitwerking van de jas was echt helemaal mijn ding.

friends amsterdam food leather jack leren has kleding designer friends amsterdam food leather jack leren has kleding designer

Ik knuffelde natuurlijk ook met Pluk. Hij lag hier zo lief te slapen.

pluk chihuahua dog

Ook deed ik een buitenrit met mijn moeder. Het weer was prima, wel een beeetje koud maar goed het was te doen.

paarden

In de ochtend heel gierig in de auto een latte mee genomen van huis. Mijn vader heeft me een training gegeven over fotografie. Licht combinaties, diafragma en werken met een lichtmeter. Hele leerzame dag gehad!

morning latte

Selferd in de studio.

studio

sky lounge

Op vrijdag avond zijn we (Sonja en ik ofcourse) een drankje gaan doen bij Sky Lounge in Amsterdam. De cocktail was echt écht super lekker en we hadden prachtig uitzicht.

cocktail

We zaten daar eigenlijk als 2 oma’s. Dus besloten we in plaats van nog een cocktail een Latte toe te nemen. Ik heb weer genoten.

coffee time

Voordat we naar huis gingen deden we nog even een ”Fotoshoot” in de parkeergarage. Gewoon. Omdat we het leuk vonden.

Ik draag een zwarte bontjas van mijn moeder (thanks mom). Coltrui van Marccain, broek van Saint Tropez, tas van Abro en schoenen van Steve Madden.

fotoshoot

In het weekend ben ik naar Het Arsenaal geweest met mijn ouders en buurvrouw. Ze gaan beneden alles nog verbouwen en we gingen gewoon wat inspiratie opdoen.

Eerst even een lekker croissantje gehaald bij de bakker.

bakkerij amsterdam

Bij Jan des Bouvrie kwam ik al deze boeken tegen. Allemaal even interessant en inspirerend.

het arsenaal jan des bouvrie

Ik heb natuurlijk een boek gekocht.

het arsenaal jan des bouvrie

Een boek van Mario Testino. Er staat zulke mooie foto’s in. Zeker een inspiratie voor fotoshoots die ik zelf wil gaan doen.

het arsenaal jan des bouvrie

het arsenaal jan des bouvrie

chocky

En weer bijna elke dag bij mijn andere prins Chocky geweest. Hij was nogal druk vanwege het weer en moest echt heel nodig zijn energie kwijt.

chocky

Sleeping beauty.

chocky

Een mini buitenritje gedaan in mijn eentje. Genieten dit!

chocky

Ook wat paarden voedsel klaar gemaakt, slobber.

chocky

BIOS

Samen met Sonja hier in Hoorn bij de bioscoop naar Lady’s night geweest naar de film jawel jawel: How to be Single. Meestal bij zo een lady’s night verkopen ze wel leuke spulletjes, maar deze keer vond ik van niet dus dat viel een beetje tegen. Het was wel echt súper druk.

bios

Lekkere champagne en popcorn. Die meestal al bijna op is voordat de film begint.

bios

Oke de film was écht heel leuk. Ik heb het naar me zin gehad en echt gelachen. De actrices in de film spraken me al aan deze film is echt een aanrader.

bios

 

 

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: