Outfits & inspiratie

Waar haal ik nou mijn inspiratie vandaan? Volg ik echt de trends of draag ik gewoon wat ik leuk vind? Waar haal ik meestal mijn kleding?

Letterlijk overal en nergens. Ik vind het altijd een uitdaging een outfit te dragen waarbij bijvoorbeeld mijn top van een designer is en mijn broek dan weer van de h&m. Of andersom.

Het meeste haal ik bij de H&M en de Zara. Als ik iets aparts wil wat niet iedereen draagt ga ik eigenlijk altijd wel naar Olivia in Purmerend. Daar word je altijd heel goed geholpen en letterlijk alles is leuk en mooi.

Ik draag precies wat ik lekker vind, en comfy. Tuurlijk loop ik wel een beetje mee met de trends maar ik let er niet heel erg op. Ik kijk puur naar wat ik zelf mooi vind en wat echt bij mij past.

Hier een aantal outfits die ik heb samen gesteld die ik zou dragen. De meeste zijn met hakken gecombineerd, maar deze outfits kunnen natuurlijk ook gewoon met een sneaker of met een leuke enkellaars. Ik zou zelf het meeste gewoon met sneakers combineren. De heledag op hakken lopen is nou net niet helemaal mijn ding.

Lekkere coltrui, goeie jeans en hakken. Heel basic maar toch leuk!

outfits & inspiratie

  • Designers Remix turtle neck shirt
  • €105 THEHUT.COM

Dit is echt een hele comfy outfit, deze schoenen van Isabel Marant zijn echt geweldig. Of je vind ze mooi, of je vind het een hele rare schoen. Ik heb ze al 4 jaar denk ik en ik zou zo weer een paar kopen. Ze lopen zo heerlijk en staan echt met alles.

outfits & inspiratie

Ik draag zelf meestal altijd zwart omdat zwart met alles kan. Juist daarom deze outfit om weer wat leuke combinaties te maken die wel kleur hebben.

outfits & inspiratie

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: