New in: Steve Madden Prariee stiletto bootie

Tja, wat kan ik zeggen. Het is officieel. IK BEN VERLIEFD. Ik vind ze écht prachtig en blijf er maar naar kijken. Ze stonden al een hele tijd op mijn wishlist. En nu dacht ik ja, ik heb al een behoorlijke schoenen collectie maar nog niks wat hier op lijkt. Ondanks dat ze er mooi uitzien, de kwaliteit heel mooi is, lopen ze ook nog eens lekker. Ondanks dat het een 11cm hoge hak is. Echt handig zijn ze natuurlijk niet, want ze zijn wel heel kwetsbaar. Binnenkort zal ik een outfit posten hoe ik mijn nieuwe geweldige, prachtige, fantastische stiletto booties ga combineren!

 

Steve Madden Prariee
Steve Madden Prariee

1 thought on “New in: Steve Madden Prariee stiletto bootie

  1. […] al een tijdje op het oog. Mijn andere Steve Madden hakken waar ik een blogpost over schreef (lees hm hier) heb ik gekocht toen ze niet in de sale waren. Ik heb er wel 3 maandjes over nagedacht omdat het […]

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: