New in: Alexander Mcqueen sunglasses

Afgelopen zondag was ik bij de Bijenkorf, en ik was totaal niet op zoek naar een zonnebril maar deze kwam gewoon toevallig op mijn pad. Ik was gelijk verkocht toen ik deze bril zag. Een keer iets anders en niet weer een standaard zonnebril.

PIERCING HINGE ACETATE CAT EYE SUNGLASSES

Alexander Mcqueen

Ik heb nog een paar andere zonnebrillen gepast omdat er zoveel andere mooie zonnebrillen waren. Maar ik kwam al snel op deze terug omdat deze gelijk goed zat. Én het is geen zware bril.

Alexander Mcqueen

Eerst had ik er eentje van Celine op het oog, maar deze is steeds uitverkocht wat dus ook betekend dat iedereen straks met dezelfde zonnebril loopt.

Alexander Mcqueen

Hij was net die dag binnen gekomen, en ik was de eerste die de bril kocht. Ik ben he-le-maal happy.

Product information:

 • UV Protection: Category 2 – Good
 • Gradient brown lenses
 • Cat eye frame
 • Red acetate frame
 • Silver-tone signature pierced hinge spiked stud
 • Logo engraved temples
 • Eye Size 56 / Bridge Size 18 / Temple Size 140
 • Designer protective case and dust cloth included
 • Made in Italy
 • 100% Acetate

alexander mcqueen zonnebril

Enthuse versatile styling with these cat eye sunglasses from Alexander McQueen. Nailing signature expression with the label’s latest piercing hinge stud, built to be functional, this hardy icon is combined to acetate for a flattering emphasis on its shape and design.

 

1 thought on “New in: Alexander Mcqueen sunglasses

 1. […] Mijn nieuwste aanwinst: Alexander Mcqueen sunglasses. Hierover schreef ik ook een blogpost. Bekijk hm hier. […]

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: