New in: Guerlain Meteorites

guerlain

How lovely. 

Ik was zo nieuwsgierig naar dit product omdat het al zo lang bestaat en ik er hele goeie recensies over las. Maar ik heb het nu al een tijdje en ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er mee moet. Ook omdat ik mezelf er nog niet helemaal in verdiept heb.

Dus besloot ik om er toch een blogpost over te schrijven. De omschrijving bij de Ici Paris heeft mij overtuigt dit product te kopen. En natuurlijk de positieve reacties van andere bloggers.

guerlain

Hierbij de omschrijving:

“1987. Guerlain vangt de poudre libre in een constellatie van veelkleurige parels en onthult aan de teint de geheimen van het licht. Les Météorites, uniek door hun lichte structuur en onnavolgbare geur van viooltjes, verlichten de schoonheid van de vrouw en worden cult. Vandaag de dag, behouden lesMétéorietes het geheim van de Poussière d””Étoile technologie, een polymeer die licht creërt die op de huid het met het blote oog onzichtbare licht transformeert in een zuivere en oneindige glans. De signatuur kleur van les Météorites, de corrigerende kleuren – roze om op te frissen, geel om roodheid te corrigeren en op te fleuren, paars om het licht te vangen – harmoniseren de teint. De stralende parels moduleren de intensiteit van de teint en passen zich aan deze delicate mix aan voor helderheid op maat. Egaal in alle zachtheid, straalt de teint perfect.”

Nou, mijn intresse is natuurlijk weer gewekt. Het zal eens niet.

guerlain

First of all, het ziet er heel schattig uit. Die bolletjes, de verpakking, het is gewoon cute. Het staat alleen al leuk om neer te zetten bij je bureau of waar je je opmaakt. En dan ook nog als je het openmaakt zie je al die schattige bolletjes glinsteren. Hier wordt je toch intens gelukkig van.

Wat je in de omschrijving gelezen beloofd veel goeds. Er zit nog een poeder dons in. Of ik dit echt fijn vind om te gebruiken heb ik mijn twijfels over. Ik laat het er sowieso inzitten want het beschermt wel de balletjes als ik het ergens mee naar toe zou nemen.

guerlain

Ik gebruik wel bijna elke dag een poeder. Een blush en een klein beetje contour. Als ik dan toch bezig ben breng ik meestal ook een highlighter aan. Maar dit maakt het toch wel een stuk leuker.

guerlain

Ik heb het product met een kwast op mijn hand aangebracht, maar op de foto zie je het gewoon niet goed. Het is heel fijntjes. In real life op mijn gezicht zie je wel een glans, maar dan op een mooie natuurlijke manier.

guerlain

Het matteert en egaliseert. Het maakt mijn huid nog wat mooier met een natuurlijke glans. Onwijs mooi. Een product als deze maakt mijn make-up routine gewoon heel veel leuker en het ziet er ook echt mooi uit op de huid. Ik ben er blij mee!
Ik zou dit product niet zo snel ergens mee naar toenemen, omdat het toch losse balletjes zijn en die willen we graag heel houden. Voor onderweg is een compact powder natuurlijk wel ideaal.

Dit product kost bij de Ici Paris €50,76

 

 

 

 

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: