Mijn inspiratie bronnen

Mijn inspiratie bronnen, als het gaat om echte designer items en de nieuwste trends, kijk ik altijd op MytheresaNet-a-porter en Farfetch. Ik kijk bijna dagelijks op deze websites. Het is leuk om te kijken wat er allemaal nieuw binnenkomt, de nieuwste must-haves te bekijken en natuurlijk weer mijn favoriete items in mijn shoppingbag te doen en dat er uiteindelijk een belachelijk bedrag in terecht komt wat ik toch niet ga kopen.

Bron foto: stayclassyxnevertrashy.wordpress.com
Bron foto: stayclassyxnevertrashy.wordpress.com

Ik zal even eerlijk met jullie zijn, ik heb er nog nooit iets gekocht. Het zijn allemaal designers dus je begrijpt dat alles gewoon erg duur is. Ik vind het gewoon leuk om te kijken wat er allemaal nieuw is. Tuurljk zijn er wel dingetjes die niet peperduur zijn, maar dat zijn dingen die ik ergens anders ook wel kan halen en voor mij niet bijzonder genoeg zijn.

Als ik er iets zou kopen is het iets exclusiefs. Iets is wat tijdloos is. Iets wat ik echt me geld dubbel en dwars waard vindt en waarvan ik weet dat ik het altijd mooi zal blijven vinden. Alleen dan ben ik bereid te investeren.

Meestal gaat het dan om een tas, schoenen of een mooie jas. Oke, schoenen blijft wel een ding. Ik heb namelijk schoenen die ik heel graag wou, ze eindelijk heb maar dus nooit draag omdat ik ze mooi wil houden. Vervolgens blijven ze dus om die reden in mijn kast staan. Erg zonde natuurlijk. Máar, no way dat ik ze ooit weg zou doen. Ik word al intens gelukkig als ik er alleen al naar kijk. Sorry my bad.

Zo heb ik bijvoorbeeld ook een winterjas als sinds ik geloof mijn 16e. Heel zuinig op geweest (wat ik meestal altijd wel ben op al mijn spullen) en de jas is nog steeds mooi, kan nu nog steeds gedragen worden. De jas wordt zelfs nu nóg verkocht. Echt een tijdloos item en dus zeker mijn geld waard geweest.

mytheresa:

Om eventjes terug te komen op de websites, bij Mytheresa is nu bijvoorbeeld een actie ”For a short time only: free shipping on orders over €400”. Nou, dan weet je al hoe laat het is. Het is duur.

Wat ik zo leuk vind aan deze site is dat ze bij het kopje ‘inspiration’ altijd de nieuwste must-haves hebben staan. Ja, op deze manier kan ik me uren op hun site vermaken.

Klik hier om Mytheresa te volgen op instagram en hier om ze te volgen via facebook.

Bron foto: Popsugar.com
Bron foto: Popsugar.com

net-a-porter

Zoals er zelf al bij de website omschreven staat: ”The world’s premier online luxury fashion destination”. Is helemaal waar. Ze hebben echt álles. Sport outfits, lingerie, beauty. De nieuwste trends, you name it. Ook echt een site waar ik me uren op kan vermaken.

Ze hebben ook een magazine, PORTER – the global fashion magazine you have dreamed of, powered by NET-A-PORTER.COM. Ook erg leuk om te lezen natuurlijk. Ik vind het allemaal erggg leuk.

Klik hier om net-a-porter te volgen op instagram en hier om ze te volgen via facebook.

farfetch

300 boutiques, 1 address. Hét wereldwijde online platform voor boetieks om hun prachtige items ook online te verkopen. Ook een hele leuke site om lekker inspiratie op te doen en lekker op rond te neuzen. Een paar van deze leuke boutiques zijn in Nederland. Om te kijken waar deze winkels dan precies zitten klik dan hier. Ik ben zelf nog niet in een van deze winkels geweest, maar ik ga zeker een keer een kijkje nemen.

Klik hier om Farfetch te volgen op instagram en hier om ze te volgen via facebook.

Bron foto: Glamour.nl
Bron foto: Glamour.nl

LA MAISON NOUVELLE

”Het nieuwe huis”. Ik volg ze nu al een tijdje, en het is echt ge-wel-dig. Ze maken namelijk lingerie op maat. Zeker even een kijkje waard.

La Maison Nouvelle
La Maison Nouvelle

Klik hier om ze ook te volgen op instagram en hier om ze te volgen via facebook.

 

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden, als jullie nog leuke websites weten waar ik nog meer mijn inspiratie vandaan kan halen, laat dan een comment achter!

 

 

 

 

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: