Mijn favoriete webshops

Zoals de meeste dames ben ik ook echt dol op online shoppen. Het is misschien wel het eerste wat ik doe op mijn telefoon als ik wakker word. Het leek mij dus leuk om mijn favoriete webshops met jullie te delen. Ik heb hieronder alle leuke webshops op een rijtje gezet waar ik het meest bij shop!

Wil je jou webshop erbij hebben staan, of weet je er eentje die er absoluut niet mag ontbreken? Laat het dan even weten in een mailtje naar esmeehydeman@live.nl of via het contactformulier.

”I like my money right where I can see it – hanging in my closet.” Carrie Bradshaw

”I’ve been shopping all my life and still have nothing to wear.”  Author Unknown

“Don’t be into trends. Don’t make fashion own you, but you decide what you are, what you want to express by the way you dress and the way to live.” Gianni Versace

www.hm.com

www.zara.com

www.wehkamp.nl

www.bijenkorf.nl

www.douglas.nl

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: