Mijn 7 zwarte droomdesigner tassen

Ik denk dat elke fashionista wel een aantal droomdesigner bags heeft. In ieder geval vast 1!

Zelf heb ik sinds mijn 16e een Louis Vuitton speedy monogram bag waar ik nog steeds blij mee ben. De tas heeft zoveel meegemaakt, ik denk dat ik er een heel boek over kan schrijven. Zeker 2 jaar lang heb ik hm elke dag gebruikt.

Waarom ik voor zwart kies? Omdat ik veel zwart draag en ik er nooit op uitgekeken ben! Ik heb ook genoeg designer tassen gezien in kleur die ik ook wel heeel erg graag zou willen.

celine – TRIO BAG IN BLACK SMOOTH LAMBSKIN €750

Dit lijkt mij nou een handige tas. Je hebt deze in een large versie en in een small. Ik denk dat ik voor large ga als ik hm ooit ga kopen. Dan kan er net even meer in.

TRIO BAG IN BLACK SMOOTH LAMBSKIN

celine trio

chanel – classic flap bag € = niet te doen

Ja deze staat toch wel echt op mijn nummer 1. Dit is echt love at first sight. Mijn droomtas. Deze is met goud, maar hij is er ook met zilver. Lastig, ik vind het allebei mooi maar om er ooit 2 aan te schaffen haha. Ooit wil ik er 1 kopen, maar het is zo een dure tas. Wat ook echt wat voor mij zou zijn is dat als ik hm ooit zou hebben dat ie vreselijk beschadigd.

classic flap bag

chanel

3.1 PHILLIP LIM – The Pashli mini textured leather trapeze bag €738

Deze tas vind ik wat stoerder en het is mooi en grof leer. Ook deze tas is in een grote en kleinere versie. En hij is ook in het Khaki groen wat mijn lievelingskleur is.

philip lim

philip lim
bron foto: katiquettestyle.blogspot.com

BALENCIAGA – City mini textured-leather shoulder bag €1025

Dit vind ik ook zo’n beauty. Dit is een kleine versie, maar ook deze is er groter natuurlijk. De knoppen maken deze tas ook weer stoer en het leer is ook wat grover. Ook deze tas is in heel veel kleuren verkrijgbaar.

balenciaga mini

BALENCIAGA - CITY MINI

alexander wang – The Rocco textured leather tote €1100

Deze tas is wat groter, dus er kan meer in. Ook weer een stoere tas en grof leer. Ik besef nu dat ik dus 3 totaal verschillende tassen heb en allemaal zijn ze wat grover en stoer.

alexander wang

alexander wang
Bron foto: taniamotuzas.com

saint laurent – Monogramme croc-effect leather shoulder bag €1650

Dit vind ik gewoon een beauty.

saint laurent

SAINT LAURENT - MONOGRAMME CROC

PROENZA SCHOULER – The PS11 Classic textured leather shoulder bag €1525

Last but not least. Deze tas heb ik veel voorbij zien komen en ik vind t echt een plaatje. Ook weer stoer door de grove sluiting.

proenza

www.fake-leather.com
www.fake-leather.com

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: