Let me introduce: PLUK

Pluk

Had ik jullie al voorgesteld aan Pluk? Dit is namelijk mijn kleine prinsje de grappigste en meest eigenwijze hond é-ver. Pluk is mijn kleine mislukte Chihuahua. Hij is namelijk elke dag chagrijnig of tenminste, dat is gewoon zijn gezichts uitdrukking. Hij kan er echt niks aan doen. Voor een Chihuahua is hij veelste groot, hij is helemaal uit proportie, zijn tanden staan scheef en er is bijna altijd een stuk van zijn hoektand zichtbaar. Vraag me niet waarom. Zoals je begrijpt, hij heeft dus geen vriendelijke uitstraling en hij verdiend dus ook zeker geen schoonheidsprijs.

Het is net een Dobermann en zo gedraagt hij zich ook. Echt zo een klein irritant keffertje die denkt dat ie heel groot is.  Er is ook echt niemand op straat die ooit zegt goh, wat heb jij een lieve, knappe of leuke hond. Echt helemaal nooit. Mijn zus heeft 3 grote honden thuis en geloof het of niet, alle 3 komen ze niet in de buurt van Pluk. Op een of andere manier is hij ze de baas. Hoe het kan dat hij het zelfs bij zulke grote honden voor elkaar krijgt? Ik zou het niet weten. Mijn hele telefoon staat natuurlijk vol met foto’s van mijn geliefde Pluk, maar ik zal me inhouden en niet 80 foto’s van hem plaatsen.

enjoy

Chihuahua Pluk   Chihuahua Pluk

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: