Kerst wishlist 2016

It’s the most wonderful time of the year.. 

kerst wishlist 2016

De kerstliedjes zijn weer officieel toegestaan, de boom staat, nu nog leuke cadeautjes voor onder de boom. Misschien breng ik jou nog op leuke ideeen om met kerst te geven!

 UGG COQUETTE BLACK €129,95

All time favorites (ja i know dat uggs niet meer in zijn). Deze pantoffels zitten zo heerlijk en gaan echt jaren lang mee. Mijn oude uggs zijn na 5 jaar vergaande glorie dus dit jaar is het echt tijd voor nieuwe.

uggs-goed

CAMÉLIA DE CHANEL VERHELDEREND POEDER LIMITED €65,-

Deze verhelderende poeder, geperst in de vorm van een camelia, zorgt voor een stralende teint, het verheldert donkere zones en het accentueert de lichtpunten van het gezicht. Én geeft een satijnachtige en transparante finish.

Kerst wishlist 2016

DIVA PROFESSIONAL STYLING FOHN DYNAMICA3000PRO GLOBAL INKLAPBAAR € 84,95

Omdat ik weer veel met make-up en hair-styling opdrachten bezig ben en mijn huidige föhn niet helemaal werkt naar mijn zin is het tijd voor een goeie nieuwe föhn. Deze is inklapbaar, voor mij heel handig om overal makkelijk mee naar toe te nemen.

diva-professional-styling-fohn-dynamica3000pro-global-inklapbaar

WAXINELICHTJE ERIC KUSTER STYLE€29,95

Eric Kuster een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment, en ik heb hem sinds kort ontdekt. Zijn interieurs staan vooral bekend om hun glamoureuze uitstraling.

Door het spiegelende glas effect lijkt het net of er honderden kaarsjes branden. He-le-maal leuk.

Kerst wishlist 2016

VEDDER & VEDDER PERSONALIZED JEWELRY LARIAT BAR NECKLACE €119-139

Een leuk kettinkje, ring of armband van het merk Vedder&Vedder.

Het gepersonaliseerde sieradenlabel is opgezet door de identieke tweelingzussen Anne & Esther. Hun missie is om een persoonlijke twist te geven aan sieraden. Je kan dus een leuke quote, je initialen of de naam van je lover laten graveren. Alles is verguld in 18 karaat geel of wit goud of solide 925 sterling silver. Leuk om te geven en om te krijgen!

www.vedder-vedder.com

wishlist kerst 2016

 

 

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: