Fotoshoot Sonja Idenburg

Super leuke fotoshoot weer gehad alleen maakte ik een once in a lifetime fout op ze’n zachtst gezegd.

We hadden ze op mijn laptop gezet, een selectie gemaakt en toen kwam ik met het geweldige idee even de rest die niet goed waren meteen te verwijderen en vervolgens mijn prullenmand ook gewoon eventjes te legen. Sonja vroeg nog weet je zeker dat je ze hebt opgeslagen en ik was er van overtuigd dat dat zo was.

Eindstand: ALLE foto’s weg.

Super dom. Ik met nog een andere vriendin allemaal programma’s gedownload om toch weer alles wat je uit je prullenmand is verwijderd alsnog terug te kunnen halen. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat dit kon.

Maar uiteindelijk, na ongeveer 10 uur downloaden had ik ze terug, alleen kon ik er alleen screenshots van maken dus de foto’s zijn helaas niet scherp. Super stom maar dit is natuurlijk een fout die je maar 1 keer maakt. Iedereen maakt fouten!

In ieder geval, hier de portretten van Sonja.

Lichtcombinatie: Profoto D1 met een translucent umbrella en een Backpanel. Ik vind dit zulk mooi licht!

Hair and make-up by yours truly.

Enjoy! X

fotoshoot sonja idenburg

fotoshoot sonja idenburg

fotoshoot sonja idenburg

fotoshoot sonja idenburg

fotoshoot sonja idenburg

 

Tagged

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: