Fotoshoot – Profoto Beauty dish

Afgelopen weekend heb ik weer een fotoshoot gedaan en ik wilde natuurlijk de resultaten met jullie delen. Ik heb weer een ”No Make-up” look gedaan. Binnenkort laat ik zien hoe ik de ”No Make-up” look aanbreng.

Enjoy!

Fotoshoot

Ik wou wat leuke spontane foto’s maken, in plaats van alleen maar serieuze portretten.

Fotoshoot

Ik heb ook hier weer de Beauty dish gebruikt van Profoto, omdat ik dit erg mooi en zacht licht vindt. Aankomend weekend zal ik een softbox van Profoto gebruiken om te kijken wat voor moois ik daarmee kan maken!

Fotoshoot

Toch nog even een paar serieuze portretten. Gewoon omdat ik het mooi vind.

Fotoshoot

Als jullie nog leuke tips of ideeën hebben laat dan even een comment achter!

P.S. Ik ben zelf ook weer op de foto geweest, foto’s volgen nog.

 

 

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: