Shoot personal trainer Guillermo Valpoort

NEW WORK!

Fotoshoot personal trainer Guillermo Valpoort

Een personal trainer? Dat is toch heel erg duur? Deze gedachte is écht achterhaald. Een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt.

Ik zelf ben heel snel mijn motivatie kwijt en vind het moeilijk om het draad weer op te pakken. Die eerste stap weer naar de sportschool, pff. Guillermo houdt mij gemotiveerd en dankzij hem weet ik zeker dat ik mijn oefeningen goed uitvoer wat natuurlijk heel belangrijk is. Een goede PT zoekt namelijk altijd naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken.

” Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.”

Fotoshoot personal trainer Guillermo Valpoort

Fotoshoot personal trainer Guillermo Valpoort

Fotoshoot personal trainer Guillermo Valpoort

Fotoshoot personal trainer Guillermo Valpoort

Fotoshoot personal trainer Guillermo Valpoort

Fotoshoot personal trainer Guillermo Valpoort

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: