Cadeau tips

Je kent het wel, je vriendin is jarig en je hebt geen idee wat je voor haar verjaardag moet geven. Een luchtje is zo standaard, uit eten weten jullie ondertussen wel.

Dus wat is nou écht een leuk cadeau om te geven of om te krijgen?

Hier een paar cadeau tips:

styletone

Dit is echt heel erg leuk, je kan een Styletone box naar je vriendin opsturen. Super leuk om als verassing te krijgen. Deze box kan je ook voor 3, 6 of 12 maanden bestellen. Hoe leuk! Elke maand krijg je dus gewoon 5 full-size beauty producten opgestuurd. Én er hangt geen enorm prijskaartje aan. De box kost maarliefst 12,50! Ik ben om.

Dit zat er deze maand in de box:

Bron foto: Stylebox.com Januari
Bron foto: Stylebox.com Januari

Klik hier om naar hun website te gaan.

 

spa zuiver

Voor als je uit omgeving Amsterdam komt. Bij spa zuiver is er nu een actie. Entree tot de spa vanaf 17.00 uur, 2 gangendiner, deelname sauna opgietingen. En dit alles voor €39,-

Klik hier om nu te boeken!

spa zuiver

fotoshoot

Ik heb een eigen studio in Zaandam (Profoto Studiopartners). Ik regel fotoshoots voor als je mooie foto’s wilt van jezelf, samen met je vriendje, gezinnen, baby’s noem het maar op! Wij verzorgen een complete metamorfose met behulp van visagie, hairstyling en kledingadvies. Uiteraard zit hierbij ook een lunch.

Dit is natuurlijk ook erg leuk om te geven als cadeau. Voor meer informatie stuur even een mailtje naar esmeehydeman@live.nl of via het contactformulier.

 

Parijs

Tegenwoordig is het niet meer zo duur om met de trein naar Parijs te reizen. Via NS international kun je al vanaf €35,- naar Parijs! Zo kan je natuurlijk ook naar Antwerpen, Rome, of andere leuke steden.

parijs

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Cadeau tips

 1. Wat leuk Esmee!

  Thanx voor de tips en sauna komt helemaal goed van pas! Was net met een vriendin een sauna dagje aan het inplannen 😉 !! En spa Zuiver 1 van mijn favoriete !

  1. Leuk dat je zo enthousiast bent!

   Nou komt goed uit, ze hebben nu dus een mooie actie! Veel plezier alvast.

   Xx

Leuk dat je je abonneert op mijn blog!

%d bloggers liken dit: